Estetik AmeliyatlarıVücut Estetiği

Karın Germe Estetiği

Karın Germe Estetiği

 

Spor, diyet ve egzersiz hareketlerinin yetersiz kaldığı karın bölgesindeki yağ tabakasına karşı estetik dünyasında Karın Germe Estetiği sizlerin yardımına yetişir. Karın bölgesindeki kasların deformasyona uğraması ve kiloya bağlı olarak ortaya çıkan karın bölgesi yağlanmaları estetik cerrahi ile gerip şekilli bir vücuda kavuşmanız çok kolay olacaktır.

 

Karın Germe Estetiği bölgesi üst kaburga kemiğinin olduğu hizadan başlayarak mons pubise kadar olan alanda yapılan estetik cerrahi operasyonu ifade etmektedir. Karın bölgesinde yağlanma ve sarkma hem erkek hem de bayanların sorunu ortak sorunudur. Yağlanma diyet ve spor hareketleri ile her ne kadar önlenmeye çalışılsa da bu yağlanmadan tamamen kurtulmanın imkânsız olduğu durumlarda Karın Germe Estetiği devreye girer.

 

Karın Germe Estetiği Kimlere Uygulanır?

 

Karın bölgesinde yağlanma sorunu yaşayanlar, karın bölgesinde cilt ve derilerde sarkmalar ve çatlama gibi sorunlar yaşayanlar, kilo nedeniyle göbek bölgesinde sorunlar yaşayanlar için cerrahi açıdan Karın Germe Estetiğine başvurulabilir.

 

Karın Germe Estetiği Nasıl Uygulanır?

 

Karın Germe Estetiği genel anestezi yöntemi uygulanarak yapılan estetik cerrahi yöntemidir. Karın Germe Estetiğine karın alt bölgesine atılan bir kesile başlanarak karın içi kaslar sıklaştırılır. Karın bölgesinde yer alan yağlı tabaka bu kesiden atılarak karın bölgesi yağ tabakasından kurtulur.

Karın Germe Estetiğinde yeni göbek deliğinin konumu vücut sıklığına bağlı olarak en 2 leğen kemiği arasına yerleştirilmeye çalışılır. Yeni oluşacak göbek deliğinin konumu yanlış olursa karın bölgesinde asimetrik bir görüntünün oluşmasına neden olacak. Bu durumda yapılan estetik görüntü açısından estetik bir görüntü vermez. Bu sebepten dolayı yeni göbek deliği konumu mutlaka düzgün bir şekilde yapılmalı.

Karın Germe Estetiğinde Venüs tümseği denen alan klitoris ve sezeryan dikişi arasındaki bölgede bulunan kabarık alanda biriken yağlanma problemine karşın Karın Germe Estetiği ile bu sorundan da kurtulmanız mümkündür.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu