Saç EkimiEstetik Fiyatları

2020 Saç Ekim Fiyatları

2020 Saç Ekim Fiyatları

İçindekiler

2020 Saç Ekim Fiyatları

2019 Saç Ekim Fiyatları
2019 Saç Ekim Fiyatları

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok büyük sorun haline gelen saç dökülmesine karşı birçok ürün geliştirilse de maalesef hiçbiri bu durumu çözememektedir. Hal böyle olunca da insanlar saç ekimine yönelmek zorunda kalmakta. Saç Ekimine talebin çok olduğu hatta büyük çoğunluğunu Orta Doğu olmak üzere yurt dışından saç ekimi için ülkemize tedavi olmaya gelen kişilerin sayılarının çok olması, saç ekimine olan önemi arttırmaktadır.  Hemen hemen tüm özel hastanelerin yanında sadece saç ekim merkezi olarak ta kurulan saç ekim kliniklerinde yapılan saç ekimleri yöntemleri de geliştirilmektedir. Böylece saç ekim fiyatını merak edenler için çok farklı Saç Ekim Fiyatları ortaya çıkmaktadır.

Saç ekimi için net fiyat vermek olanaksızdır fakat biz sizler için ortalama fiyatları araştırıp Saç Ekim Fiyatları konusunda genel bilgilendirmeyi makalemizde anlatacağız. Ortalama 2500 TL ile başlayan saç ekim fiyatları 25000 TL ye kadar çıkabilmektedir. Bu fiyatlar size uygulanacak greft sayısına size uygulanacak saç ekim yöntemine ve sizin saç ekim taleplerinize göre değişkenlik gösterecektir. Şimdi Saç Ekim Fiyatlarını saç ekim modellerine göre maddeler halinde belirtelim.

  1. FUE Saç Ekim Yöntemi

FUE Saç Ekim Yöntemi saç ekiminde en sık kullanılan yöntemlerden biridir. Saç seyrekleşmesinin kalıcı çözümü için kullanılan ve hemen hemen tüm saç ekim merkezleri ile estetik merkezlerinde kullanılan FUE Saç Ekim Yöntemi ile saç ekiminde başarılı sonuçlar alınabilmektedir. FUE Saç Ekim Yönteminin fiyat aralığı estetik merkezleri ve doktorlara göre değişiklik göstermekle beraber ortalama 3.500 TL den başlayan fiyatlar ile yapılmakta iken bazı yerlerde bu fiyat 12.500 TL ye kadar çıkabilmektedir. FUE Saç Ekim Yöntemi hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.onlineestetik.com/fue-sac-ekimi/ linkini tıklayıp bilgi alabilirsiniz.

 

  1. Robotik Saç Ekim Yöntemi

Robotik Saç Ekim Yöntemi günümüzde daha yeni yeni saç ekim cerrahisine giriş yapmıştır. Robotik sistemi genelde karaciğer ve akciğer gibi sağlık konularında sık duymamıza rağmen gelişen teknoloji ile robotik sistem saç ekimine de uyarlanmış ve son derece başarılı sonuçların alındığı görülmüştür. Halen gelişmekte olan Robotik Saç Ekim Yöntemi Japonya’da ortaya çıkıp Avrupa da da yaygınlaşmaya başlanmıştır. Robotik Saç Ekim Yönteminin fiyat aralığı 10.000 TL den başlayıp bazı hastane ve saç ekim merkezlerinde bu fiyat 25.000 TL ye kadar çıkabilmektedir. Robotik Saç Ekim Yöntemi hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için https://www.onlineestetik.com/robotik-sac-ekim-yontemi/ linkini tıklayıp bilgi alabilirsiniz.

 

  1. PRP FUE Saç Ekim Yöntemi

PRP FUE Saç Ekim Yöntemi saç ekiminden sonra saçları güçlendirmek için yapılan hamleler sayesinde saç ekim sonrasının daha iyi olmasına olanak sağlamaktadır. PRP FUE Saç Ekim Yöntemi de FUE Saç Ekim Yöntemi ile aynı fiyatlarda yapılmaktadır.

 

  1. Safir Bıçak Tekniği İle Saç Ekimi

Safir Bıçak Tekniği İle Saç Ekimi yönteminde kanal açma yöntemi ile donörden alınan saç köklerinin saçsız alana ekim işlemidir. Diğer saç ekim yöntemlerine göre daha erken iyileşme süreci olan Safir Bıçak Tekniği İle Saç Ekimi yöntemi sıklıkla tercih edilmektedir. Safir adı verilen madenden üretilen ince ve sivri uçlu cihazla kafadaki deriye kanallar açıldıktan sonra donörden saç kökleri alınıp titizlikle transfer yapılır. Safir Bıçak Tekniği İle Saç Ekiminin fiyat aralığı genel olarak 5.000 TL den başlayıp bazı estetik ve saç ekim merkezlerinde bu fiyat 15.000 TL ye kadar çıkabilmektedir. Safir Bıçak Tekniği İle Saç Ekimi yöntemi hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.onlineestetik.com/safir-bicak-teknigi-ile-sac-ekimi/ linkini tıklayıp detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

  1. Tıraşsız Saç Ekim Yöntemi

Tıraşsız Saç Ekim Yöntemi saç ektirmek isteyip tıraş olmaktan çekinen kişiler için geliştirilmiş bir saç ekim yöntemidir. Tıraşsız Saç Ekim Yönteminin amacı saç ekiminden hemen sonra kişinin sosyal hayatına dönmesidir. Tıraşsız Saç Ekim Yönteminin fiyat aralığı 4.000 TL den başlayan fiyatlar ile başlayıp 10.000 TL ye kadar çıkabilmektedir. Tıraşsız Saç Ekim Yöntemi hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.onlineestetik.com/tirassiz-sac-ekimi/ linkini tıklayıp daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

2020 saç ekim yöntemleri için www.onlineestetik.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu