Estetik AmeliyatlarıEstetik FiyatlarıYüz Estetiği

2019 Sakal Ekim’i Fiyatları

sakal ekimi fiyatları
https://www.onlineestetik.com/wp-content/uploads/2019/07/sakal-ekimi-2.png

2019 Sakal Ekim’i Fiyatları

Türkiye de sakal ekimi de saç ekimi, bıyık ekimi ve kaş ekimi kadar gelişmiş ve çokça tercih edilen bir estetik operasyon çeşitlerinden biridir. Sakallar yüz bölgesinde hemen göze çarpan bir bölgede yer aldığı için seyrek ve tamamen dökük olan sakal ekmek günümüz teknolojisi ile artık çok basit bir operasyonu haline gelmiştir. Sakal dökülmesinin nedenleri hastalıklar, kalıtsal ve genetik durumlar veya ilerleyen yaşlardan dolayı sakallar dökülmeye başlamaktadır veya sakallar hiç çıkmamaktadır. Bir başka deyişle halk arasında köselik durumu oluşabilmektedir. İşte sebeplerden dolayı dökülen sakalların veya başka sebeplerden dolayı çıkmayan sakalların ekimi rahatlıkla yapılabilmektedir. Türkiye de hemen hemen tüm illerde sakal ekimi yapılmaktadır. Bu olumlu durum 2019 Sakal Ekim’i Fiyatlarını da olumlu yönde etkilemektedir. Bizde 2019 Sakal Ekim’i Fiyatlarını sizler için araştırdık.

 

2019 Sakal Ekim’i Fiyatları

Türkiye de 2019 Sakal Ekim’i Fiyatları hastane ve uzmanlara göre değişmektedir. Türkiye de her bölgede ve bazı devlet hastanelerinde de Sakal Ekim’inin uygulanması 2019 Sakal Ekim’i Fiyatlarının da azalmasını sağlamaktadır. Sakal ekiminde fiyat belirlenmesi genel olarak sakllara uygulanan kıl kök sayısına göre değişmektedir. 2019 yılında 2019 Sakal Ekim’inde 1 kıl kökü yaklaşık 5 TL ile 9TL arasında değişkenlik göstermektedir. Yani doğal olarak sakal ekiminin fiyatını çıkarmak için greft sayısı yani ekilen kıl kökü sayısına bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Normal bir dökülmede tercihen ekilen greft sayısı yani ekilen kıl kökü sayısı 1000 kök ile 2000 kök arasında değişebilmektedir. Kişi yara ve yanık izinden dolayı bıyık ekimine başvurmuş ise bu durumda yaklaşık 300 kök ile 500 kök arası ekim ile sakal ekimi gerçekleşmektedir.

Estetik görüntüsel bir operasyon olduğu için para arattırmasından çok hastanenin veya operasyonun başarısına tecrübesine bakmanız sizin yararınıza olacaktır. Zira günümüzde birçok yerde ve özel birçok klinikte estetik operasyonları yapılmaktadır. Bu durum halk arasındaki deyim ile merdiven altı yerlerde bile yapılmaktadır. Bundan dolayıdır ki estetik operasyonları ile birlikte Sakal Ekim’i estetiğinde de mutlaka önce tecrübe başarı ve hijyen klinik hastane ve uzmanları araştırıp daha sonra fiyat araştırması yapmanızı tavsiye ederiz. Zira estetik görünüme sahip olacak iken kötü bir sona sahip olmayın.

Sakal ekiminin kaş ekimine ve saç ekimine çok benzediğini belirtelim. Alınan köklerin nerden alındığı da fiyatı etkilemektedir. Kök kılları enseden alınırsa kıl kökleri 4 TL ile 6 TL arasında fiyat çıkmaktadır. Eğer kıl kökleri ense veya elmacık kemiğinden alınırsa kıl kökünün fiyatı ortalama 6 TL ile 10 TL arasında değişmektedir.

Diğer bir konu ise estetik merkezlerinin veya uzmanların sakal ekiminde az greft te olan ekimleri yapmamalarıdır. Zira az sayıda kıl kökleri ekiminden çok fazla gelir elde edemeyen ve maliyetinin yüksek olması sebebiyle çoklu ekimleri tercih edip az sayıda ekimler ile vakit kaybetmek istemezler.

Bıyık ekimini yapan hastane, doktor ve klinikleri ile sakal ekimi hakkında merak ettiğiniz tüm detayları ve bilgileri onlineestetik.com adresinden bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu