Uncategorized

2023 Beykoz Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları

Beykoz Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları

Hasta ve hasta yakınları tarafından araştırılan Beykoz Devlet Hastanesi beyin ve sinir cerrahisi doktorları konusuyla sizlerleyiz. Beykoz Devlet Hastanesi beyin ve sinir cerrahisi doktorları kimlerdir? Uzman doktor var mı? Beykoz devlet hastanesi randevu nasıl alınır? Beyin ve sinir cerrahisi hastalıklarına kimler girebilir?

İçindekiler

Beyin ve Sinir Cerrahisi

Beyin ve sinir cerrahisi, beyin, omurilik ve sinir sistemleriyle ilgili hastalıkların tedavisinde uzmanlaşmış bir cerrahi dalıdır. Bu uzmanlık alanı, birçok farklı nedenle ortaya çıkan nörolojik hastalıkları, yaralanmaları ve anormallikleri tedavi etmek için çeşitli cerrahi teknikleri kullanır.

Beyin cerrahisi, beyin tümörleri, kanama, enfeksiyonlar, epilepsi, Parkinson hastalığı, Alzheimer hastalığı, hidrosefali ve diğer nörolojik rahatsızlıkların tedavisinde kullanılan birçok farklı cerrahi teknik içerir. Bunlar arasında beyin tümörlerinin çıkarılması, anevrizma ve arteriovenöz malformasyonların tedavisi, epileptik odakların cerrahi olarak çıkarılması, parkinson hastalığı ve tremorların tedavisi ve hidrosefalinin tedavisi yer alır.

Sinir cerrahisi, periferik sinir sistemi ve omurilikteki problemleri tedavi etmek için kullanılan bir dizi cerrahi prosedürü içerir. Bu prosedürler arasında sinir sıkışması veya yaralanması, sinir tümörleri, disk herniasyonları, spinal stenoz ve fıtıkların tedavisi yer alır.

Beyin ve sinir cerrahisi, karmaşık bir alan olup, bu alanda uzmanlaşmış deneyimli doktorlar tarafından yapılmalıdır. Bu tür cerrahi prosedürlerin riskleri olduğundan, hastaların işlem öncesinde doktorlarıyla ayrıntılı olarak konuşmaları ve tedavi seçeneklerinin avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi sahibi olmaları önemlidir.

Beykoz Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları

Beykoz Devlet Hastanesi

İstanbul Beykoz’da hizmet veren devlet hastanesi, çeşitli birimler ve acil servisiyle vatandaşlara sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Birçok branşta uzman hekimleriyle vatandaşlara sağlık hizmeti sunmaya çalışan Beykoz Devlet Hastanesi, cerrahi ve dahili tıp birimleriyle çeşitli alanlarda hizmet vermektedir.

Beyin ve sinir cerrahisi alanı da bu kategoride yer alan birimlerden bir tanesidir.

2023 Beykoz Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları

Beykoz Devlet Hastanesi Birimleri

Sağlık hizmetleri sunan birimler cerrahi tıp birimler ve dahili tıp birimler olmak üzere ikiye ayrılır. Bu birimlerde günümüz sağlık alanında önemli olan branşlar yer alırken çok sayıda uzman hekim bu birimlerde sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. İşte o birimler;

Cerrahi Tıp Birimler

– Anestezi ve Reanimasyon

– Acil

– Beyin ve Sinir Cerrahisi

– Genel Cerahi

– Göz Hasltalıkları

– Kadın Hastalıkları ve Doğum

– Kalp ve Damar Cerrahisi

– Kulak Burun Boğaz Hastalıkları

– Ortopedi ve Travmatoloji

– Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

– Üroloji

– Göğüs Cerrahi

Dahili Tıp Birimleri

– Onkoloji

– Cildiye

– Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

– Enfeksiyon Hastalıkları

– Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon

– Göğüs Hastalıkları

– Palyatif Bakım Servisi

– İç Hastalıkları

– Kardiyoloji

– Nöroloji

– Psikiyatri

Beykoz Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Doktorları

Beykoz Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Doktorları

Beykoz Devlet Hastanesi, birçok branşın yanında uzman hekimlerle hizmet sunarken Cerrahi tıp birimlerinden olan beyin ve sinir cerrahisi biriminde de uzman hekimleri ile hizmet vermeye devam ediyor. Beykoz Devlet Hastanesi beyin ve sinir cerrahisi doktorları arasında 3 uzman doktor bulunmaktadır.

– Uzman Doktor Erol Duran

– Uzman Doktor İdris Serkan Torun

– Uzman Doktor Uğur Özdemir

Beykoz Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Doktorlarına Randevu Nasıl Alınır

Hastane devlet hastanesi kategorisinde yer aldığı için randevuyu iki farklı yöntemle almanız mümkün. İlk yöntem telefonla randevu almak. Alo 182 çağrı hattını 7 gün 24 saat arayarak dilediğiniz branşa uygun olan günlerde, uygun hekimlere randevu alabilirsiniz.

Bir diğer randevu yöntemi de online olarak internet üzerinden randevu yöntemidir. İlk önce kişisel kimlik bilgilerinizi girerek üye olmanız gerekmekte. Daha sonra kişisel bilgilerinizle sisteme girerek uygun olan gün ve saatte dilediğiniz hekime randevu alabilirsiniz.

Randevu saatinden en az 15 dakika önce randevu olacağınız poliklinikte olmanız gerekmektedir.

Beykoz Devlet Hastanesi Adresleri

( Merkez Hastane ) Saip Molla Cad. Kısayol Sok. No:1 Beykoz / İSTANBUL

(Ek Hizmet Binası) Çiğdem Mah. Barbaros Cad. Hastane Sok. No: 1/3 Beykoz / İSTANBUL

Telefon Numarası:

Merkez Hastane ( 216 ) 322 22 10

Ek Hizmet Binası ( 216 ) 413 63 00

Beykoz Devlet Hastanesi cildiye polikliniği için tıklayın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu