Burun EstetiğiEstetik Ameliyatları

Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Burun Estetiği

Burun Estetiği (Rinoplasti)

İçindekiler

Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Burun Estetiği

"<yoastmark

Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Burun Estetiği (Rinoplasti) modern binası, konforlu hasta yatak odaları, gelişen son teknolojik ekipmanlar ve alanında uzman doktor kadrosu tarafından yapılmaktadır. Kartal Lütfi Kırdar Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Burun Estetiği (Rinoplasti) operasyonları en fazla tercih edilen estetik operasyonudur. Oldukça fazla talep edilen Burun Estetiği (Rinoplasti) bir çok farklı yöntemler ile yapılmaktadır. Burun Estetiği son zamanlarda sadece estetik klinikleri ve özel hastanelerde de çok fazla yaygınlaşmaya başladı. Fakat devlet hastaneleri ve şehir hastanelerini tercih eden hastaların aklında belli başlı endişe ve sorular oluşmakta. Bu sorulara kısaca değinecek olursak;

  • Devlet Hastanelerinde Yapılan Estetik Operasyonları Güvenilir midir?

Devlet Hastanelerinde Yapılan Estetik Operasyonları Güvenilir midir? Sorusu hemen hemen herkesin endişe ile yaklaştığı konuların başında gelmektedir. Şehir hastanelerinde son teknolojik ekipmanların kullanılması, modern binasının yanında alanında uzman doktor kadrolarının olması operasyonlarının güvenirliliğini etkilemektedir. Zira operasyonun başarısı özel ve devlet ayrımından ziyade doktorunuzun bilgi ve tecrübesine bağlıdır.

  • Devlet Hastanelerinde Randevu Sorunu

Maalesef devlet hastanelerinde her poliklinikte olduğu gibi estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi kliniğinde de randevu sorunu yaşanmaktadır. Randevular genellikle 1 – 2 ay sonrasına verilmektedir. Bu durum devlet hastanelerinde estetik operasyonu düşünenler için dezavantajdır.

  • Devlet Hastanelerinde Burun Estetiği Fiyatları 2020

Devlet Hastanelerinde Burun Estetiği Fiyatları 2020 buradan net şekilde vermek olanaksızdır. Fakat unutulmamalıdır ki devlet hastanesi ve şehir hastanelerinde yapılan Burun Estetiği Fiyatları özel hastane ve estetik kliniklerine oranla çok daha uygun fiyatlara yapılabilmektedir.

Burun Estetiği (Rinoplasti)

Burun Estetiği
Burun Estetiği

Burun Estetiği (Rinoplasti) genellikle açık ve kapalı yöntemler ile yapılmakta olup bazı durumlarda da ameliyatsız burun estetiği de uygulanabilmektedir. Hangi yöntemin uygulanacağı doktorun tercihine bağlı bir durumdur. Hastanın burun yapısı, hastanın nasıl bir burun yapısına sahip olmak istediği ve doktorun nasıl bir yol izleyeceği durumuna göre operasyon yöntemi belirlenir.

Açık yöntem ile yapılan Burun Estetiği (Rinoplasti) doktora burun üzerinde sınırsız yetki verilmekte ve doktor istediği gibi buruna müdahale edebilmekte. Bu açık yöntemin avantajı iken kesinin burnun dış tarafına atılması sonucu çok fazla belirgin olmasa da iz kalması ve iyileşme sürecinin biraz uzun sürmesi dezavantaj bir durumdur. Kapalı yöntemde ise iz sorunu yoktur. Çünkü kesi burun içine atılır ve iyileşme süreci açık yönteme göre daha kısadır. Fakat kapalı yöntemde doktora burun üzerinde müdahale yetkisi sınırlıdır. Ameliyatsız yöntemler ise basit yöntemler ameliyattan çekinen hastalar için yapılan operasyondur.

Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Burun Estetiği Fiyatları

"<yoastmark

Kartal Lütfi Kırdar Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Burun Estetiği Fiyatları net olarak vermek tamamen olanaksızdır. Sağlık bakanlığının estetik operasyonları fiyatlarını sanal ortamda paylaşılmasını yasaklamasının ardından maalesef fiyat bilgisi veremiyoruz. Fak bunu çok rahat söyleyebiliriz ki Devlet Hastanelerinde Burun Estetiği Fiyatları ve Şehir Hastanelerinde Burun Estetiği Fiyatları özel hastane ve estetik kliniklere oranla % 30 – % 50 daha uygun fiyata yapılmaktadır. Sizlerde net fiyat almak için mutlaka doktorunuz ile iletişime geçmelisiniz.

Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Estetik ve Plastik Cerrahi Doktor Kadrosu

Öğretim Üyesi Gaye Filinte

Uzm. Tbp. Murat Yaman

Uzm. Tbp. Ali Cem Akpınar

Uzm. Tbp. Çağla Çiçek

Uzm. Tbp. Zafer Kaya

 Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Randevu Al

Sağlık Bakanlığının resmi sayfasında doktor seçimi ve tarih seçimi yaparak linke tıklayarak randevu alabilirsiniz. https://www.hastanerandevu.gov.tr/Randevu/login.xhtml

Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Adres ve İletişim

Adres: D-100 Güney Yanyol No:47 Cevizli Mevkii 34865 Kartal / İSTANBUL

Tel: 0 216 441 39 00 / 0.216 458 50 00

E-Mail: [email protected]

İnstagram: kartalsehir

Twitter: kartalsehir

Facebook: kartalsehir

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu