Annelik EstetiğiAnnelik EstetiğiEstetik Ameliyatlarıİzmir Estetik Cerrahları

Op. Dr. Türker Üstün İzmir Annelik Estetiği

İçindekiler

Op. Dr. Türker Üstün İzmir Annelik Estetiği

Op. Dr. Türker Üstün
Op. Dr. Türker Üstün

İzmir Annelik Estetiği gebelik sonrası kadınların karın estetiği ve meme estetiklerini birlikte yaptırabileceği kombine estetik modeli olmakla beraber Op. Dr. Türker Üstün Annelik Estetiğinde oldukça başarılı operasyonlara imza atmıştır. Op. Dr. Türker Üstün İzmir Konak’ta kendine ait estetik kliniğinde hastalarına gerek Annelik Estetiği gerekse de diğer estetik operasyonlarında hizmet vermeye devam etmekte. Op. Dr. Türker Üstün İzmir Annelik Estetiği son zamanlarda en çok tercih edilen estetik operasyonlarının başında geldiğini belirtelim. Kısaca estetik cerrah Op. Dr. Türker Üstünden de bahsedecek olursak;

Op. Dr. Türker Üstün Kimdir?

Op. Dr. Türker Üstün Kimdir?
Op. Dr. Türker Üstün Kimdir?

Op. Dr. Türker Üstün 2002 yılında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra 2008 – 2014 yılları arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniğinde uzmanlık eğitimini de tamamladı.

Op. Dr. Türker Üstün 2017 yılında İzmir Özel Egesante Tıp merkezinde Estetik ve Plastik cerrahi Uzmanı olarak hastalarına hizmet vermeye başladıktan sonra 2019 yılında kendi adıyla kurduğu Op. Dr. Türker Üstün Estetik ve Plastik Cerrahi Kliniğinde hastalarına hizmet vermeye devam ediyor.

İzmir Annelik Estetiği Nedir?

Annelik Estetiği Nedir?
Annelik Estetiği Nedir?

İzmir Annelik Estetiği İzmir Estetik Cerrahlarından Op. Dr. Türker Üstün tarafından kendine ait estetik kliniğinde ve steril ortamda uzman ekibi tarafından başarılı şekilde yapılmaktadır. Annelik Estetiği doğum ve doğum sonrası emzirme döneminde annenin vücudunun belli yerlerinde deformeler yaşanması sonucu bu deformeleri onarmak için yapılan kombineli estetik operasyonlarını kapsar.

Gebelik ve emzirme sonrası dönemde annenin karın bölgesinde sarkmalar, çatlamalar ve deri yapısında gevşeklik oluşabilmekte iken emzirmeden dolayı da annenin göğüs dokusunda boşalma olması sonucu meme sarkması ve gevşemesi oluşacaktır. Annelik Estetiğinin kombine estetik olduğunu belirtmiştik. Yani anne emzirme dönemini de tamamladıktan sonra karın germe estetiği ve meme estetiğini bir arada yaptırarak annelik estetiğini tamamlamış olacaktır.

Op. Dr. Türker Üstün tarafından yapılan Annelik Estetiği gerek İzmir içinden gerekse de çevre illerden gelen bir çok hastaya steril ve ameliyat ortamında başarılı şekilde uygulanmaktadır. Hasta operasyon öncesi Op. Dr. Türker Üstün tarafından ön muayeneden geçirilerek hastanın istekleri ve şikayetleri dinlenir. Daha sonraki aşamada ise doktorunuz kendi tavsiyesini hastaya iletir. Böylece operasyon detayları konuşulur Annelik Estetiği için hastaya gün verilir.

Annelik Estetiği Neleri Kapsamaktadır?

Annelik Estetiği Neleri Kapsamaktadır?
Annelik Estetiği Neleri Kapsamaktadır?

İzmir Annelik Estetiği makalemizin de başında belirttiğimiz gibi doğum ve emzirme sonrası annenin karın bölgesinde yaşanan sarkmalar ve çatlamaları gidermek amacıyla Karın Germe Ameliyatı ve emzirmeden dolayı meme sarkmasını gidermek amacıyla Meme Estetiğini kapsamaktadır. Annelik Estetiği kombine estetik olduğundan dolayı annenin gerek görmesi durumunda vajina estetiği ve kalça estetiği de bu operasyonlar ile birlikte de yapılabilmektedir.

Annelik Estetiği Kimlere Uygulanmaktadır?

Annelik Estetiği doğum yapmış ve emzirme dönemini tamamlamış olan tüm annelere başarılı şekilde uygulanabilmektedir. Fakat burada unutulmaması gereken çok önemli bir husus vardır. Tekrar hamile kalmayı düşünen annelere Annelik Estetiğinin uygulanması yanlış bir uygulama olmaktadır. Zira tekrar hamilelik ve emzirme döneminde karın tekrar sarkacak ve çatlayacak meme dokuları tekrar boşalıp meme sarkması yaşanacaktır. Böylece yapılan ilk Annelik Estetiği etkisini yitirecektir. Kısaca belirtmek gerekirse Annelik Estetiği tekrar hamile kalmak istemeyen annelere uygulanırsa daha etkili olacaktır.

İzmir Annelik Estetiği Fiyatları 2020

İzmir Annelik Estetiği Fiyatları 2020
İzmir Annelik Estetiği Fiyatları 2020

İzmir Annelik Estetiği Fiyatları 2020 buradan net olarak vermek tamamen olanaksız bir durumdur. Annelik Estetiği düşünen anneler estetik cerrah Op. Dr. Türker Üstün tarafından ön muayene edilmek şartıyla annenin estetik operasyonunda hangi bölgeleri düşündüğü, hastanın vücut yapısındaki sarmalar, çatlaklar ve kırışıklıklar ile birlikte operasyonda hangi yöntemin uygulanacağı gibi detaylar belirlenir. Bu detaylar belirlendikten sonra Op. Dr. Türker Üstün tarafından 2020 İzmir Annelik Estetiği Fiyatları verilecektir.

Onlineestetik ile dünyadaki tüm estetik hastaneleri, estetik ve plastik cerrahları listeli bir şekilde bulunmaktadır. Profesyonel ekibimiz sürekli çalışma yaparak eski ve yeni estetik merkezlerini listelerimize dahil etmektedir. Ayrıca estetik merkezlerinde bulunan estetik cerrahlarını da web sitemizde tanıtmaktayız. Aradığınız estetik cerrahlarının hangi estetik merkezinde görev yaptıklarını da böylece görebilmektesiniz. Siz değerli ziyaretçilerimiz de daha önce estetik operasyonu geçirdiğiniz estetik merkezleri ve estetik cerrahları başlığına deneyimlerinizi yorumla belirterek diğer ziyaretçilerimize deneyimlerinizle kılavuzluk yapabilirsiniz.

Op. Dr. Türker Üstün İletişim

Adres: Kültür Mahallesi Plevne Bulvarı No:26 Altı Yol Apt K:1 D:2, 35000 Konak – İzmir

Tel: 0232 465 02 95 – 0532 425 26 16

Çalışma Saatleri 

Pazartesi                     09:00 – 18:00

Salı                              09:00 – 18:00

Çarşamba                    09:00 – 18:00

Perşembe                    09:00 – 18:00

Cuma                          09:00 – 18:00

Cumartesi                   09:00 – 18:00

Pazar                           Kapalı

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu