Merak Edilenler

Sakal Ekim’i Hakkında Merak Edilenler?

sakal ekimi hakkında merak edilenler
https://www.onlineestetik.com/wp-content/uploads/2019/07/sakal-ekimi-1.jpg

Sakal Ekim’i Hakkında Merak Edilenler?

 

Soru: Sakal Ekim’ini Kimler Yaptırabilir?

Cevap: Sakal Ekim’ini genetik olarak sakalı tamamen veya sakalın belli bölgelerinde sakal çıkmaması gibi sıkıntılar yaşayan, halk arasında köselik diye tabir edilen sakal bölgesinde hiç tüylenme ve kıllanma olmaması gibi sorunlar yaşayanlar, belli hastalıklardan dolayı özellikle sakal kıranın sakal bölgesinde yoğunlaştığı kişiler ve sakal bölgesinde yanık yara izi gibi izleri olan kişilere Sakal Ekim’i uygulanmaktadır.

 

Soru: Sakal Ekim’inde Başarı Oranı Nedir?

Cevap: Sakal Ekim’inde başarı oranı vermek olanaksızdır. Zira bu durum kişinin sakal ile yaşadığı soruna ve kişinin başka hastalıkları gibi durumuna göre bu fiyatlar farklılıklar göstermektedir. Fakat şunu belirmek gerekir ki Sakal Ekim’inde başarı oranı çok yüksektir. Genel olarak yapılan Sakal Ekim’i operasyonu sonrasında hastalar doğal sakal görünümüne sahip olurlar.

 

Soru: Sakal Ekim’i Ne Zaman Yapılmaktadır?

Cevap: Sakal Ekim’i genel olarak 20’li yaşlara kadar beklenmektedir. Zira kişinin kalıtsal durumuna göre kişilerde 20’li yaşlara kadar sakalın çıkmaması çok doğal bir durumdur. Bundan dolayıdır ki Sakal Ekim’i düşüne kişiler 20 yaşına kadar beklemelidirler. 20 yaşından sonra sakalın çıkmaması durumunda Sakal Ekim’i yaptırabilirler.

 

Soru: Sakal Ekim’inden Sonra Günlük Tıraş Yapılabilir mi?

Cevap: Hasta Sakal Ekim’inden sonra günlük tıraşını olması için sakalın tam anlamıyla olgunlaşmasını beklemelidir. Doktorunun onayından sonra hastanın günlük tıraşını olmasında hiçbir sakınca yoktur. Hasta günlük tıraşını olabilmektedir.

 

Soru: Sakal Ekim’inde Köselik Durumunda Ne kadar Sakal Kökü Ekim’i Yapılmaktadır?

Cevap: Sakal Ekim’ini köselikten dolayı yaptıranlara ortalama 2500-3000 arasında kıl kökleri transferi yapılmaktadır.

 

Soru: Sakal Ekim’inden Ne Kadar Süre Sonra Banyo Yapılabilir?

Cevap: Sakal Ekim’inden sonra yaklaşık 2 gün sonrasına kadar hasta kesinlikle yüz bölgesini kuru tutmalıdır ve yüzünün su ile temasından kaçınmalıdır. Sakal bölgesinin tam anlamıyla kendine gelene kadar hasta hem havuzda hem de denizde yüzme faaliyetinden uzak durmalıdır. Zira enfeksiyon bu tür yerlerde enfeksiyon kapma riski yüksek olduğu için yara ve iltihaplanma kaçınılmaz olur. Bu durumda hem Sakal Ekim’inin başarısını olumsuz yönde etkilemekte iken hem de sağlık açısından kötü sonuçlara yol açabilmektedir.

 

Soru: Sakal Ekim’inin Seansları Ne Kadar Sürmektedir?

Cevap: Sakal Ekim’inin seansları yaklaşık 1 ile 5 saat aralığında sürmektedir. Bu süre hastanın sakal durumu ve cilt yapısına farklılıklar gösterebilmektedir.

 

Soru: Sakal Ekim’inin Sonucu Ne Zaman Gerçekleşir?

Cevap: Sakal Ekim’inin nihai sonucu yaklaşık 10 12 ay arasında gerçekleşir. Yani kişi 10 12 gibi bir süre sonunda doğal sakal görünümüne sahip olacaktır.

 

Soru: Sakal Ekim’i Dışarıdan Bakıldığında Anlaşılır mı?

Cevap: Sakal Ekimine dışarıdan bakıldığında ekim olduğu anlaşılmamaktadır. Çünkü çıkan sakalların dolgunluğu ve doğallığı vardır. Bu doğallık ekim gibi görünmemektedir.

 

Soru: Sakal Ekim’i için En İdeal Ekim Açısı Nedir?

Cevap: Sakal Ekim’i için en ideal açı yaklaşık 30 derecelik açı ile yapılan ekimlerdir.

 

Soru: Sakal Ekim’i ile Düzgün Favorilere de Sahip Oluna bilinir mi?

Cevap: Sakal Ekim’i ile favori bölgesinde dağınık çıkan saçların düzeltilmesi yapılmaktadır. Hatta son zamanlarda bu durum için çok fazla Sakal Ekim’i yapılmaktadır.

 

Soru: Sakal Sıklaştırmanın Sakal Ekim’inden Başka Bir Yolu Var mıdır?

Cevap: Hasada yaşanan sakal seyrekleşmesi eğer ki hormonal sebeplerden kaynaklanıyor ise hasta testosteron hormonu takviyesi ile sakallarını sıklaştırabilir. Fakat hasta başka sebeplerden yara yanık sakal kıran gibi sebeplerden dolayı sıklaştırma işlemi uygulamak istiyor ise bunu sadece Sakal Ekim’i yöntemini kullanarak geçekleştiribilir.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu