Estetik Fiyatları

2019 Burun Estetiği Fiyatları

2019 Burun Estetiği Fiyatları

 

Türkiye’de Burun Estetiği Fiyatları estetik operasyonu yapan hastane ve uzmana göre değişiklik göstermektedir. Günümüzün gelişen teknolojisi ve çok sayıda açılan estetik merkezlerinden dolayı Burun Estetiği Fiyatları da eskiye nazaran düşüşte diyebiliriz. Gelişen teknoloji ve çok sayıda açılan estetik merkezlerinin yanınında artık devlet hastanelerinin de estetiksel operasyonları yapmalarından dolayı herkes maddi anlamda zorlanmadan Burun Estetiği yaptırabilmektedir.

Burun Estetiği Fiyatları belirlenirken doktorunuz veya kliniğinizin sizlere uygulayacağı ön muayene sonucu net fiyatları alabilirsiniz. Sizin de istediğiniz burun şekli ve Burun Estetiği çeşidine göre fiyatlar da değişik gösterecektir. Ama biz sizler için Türkiye’de 2019 yılında Burun Estetiği Fiyatlarını araştırdık.

 

burun estetiği fiyatları 2
https://www.onlineestetik.com/wp-content/uploads/2019/07/burun-estetiği-fiyatları-2.jpg

Türkiye’de 2019 Burun Estetiği Fiyatları

  • Türkiye de 2019 yılında uygulanan Burun Estetiği Fiyatları genel olarak 3000 TL ile 4000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Burun estetiğinde ameliyatlı burun estetiği ve ameliyatsız burun estetiği arasında fiyat farkı çoktur.
  • Ameliyat gerektirmeyen küçük operasyonlu Burun Estetiğinde yapılan ufak düzeltmelerin fiyatı ortalama 750 TL ile 1000 TL arasında değişiklik gösterebilmektedir.
  • Kişilerin estetik bakımından en çok başvurduğu Burun Estetiği çeşidi burundaki kemer görünümünden kurtulmak için yapılan estetik çeşididir. Burundaki kemeri yok etmek için yapılan burun estetiğinde fiyatlar yaklaşık 1500 TL ile 4000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Bu fiyat farkının fazla olmasının nedenlerine değinecek olursak hem tanınmış hem de kaliteli merkezlerde ve uzmanlarda yapılan estetikler devlet hastaneleri ve küçük rekabetsiz illerde yapılan estetiklerden dolayı bu kadar fiyat farkı çıkabilmektedir.
  • Horlama sorunu ve nefes almada yaşanan sıkıntılar birçok insanın ortak sorunudur. İşte bu ortak sorun kişiyi Burun Estetiğine yönlendirmektedir. Nefes alma ve vermede yaşanan zorlanma ve burunun şekil yapısını beğenmeyip daha estetik bir buruna sahip olmak isteyenler için yapılan Burun Estetiği Fiyatları yaklaşık 2500 TL ile 4000 TL arasında değişkenlik gösterebilmektedir.
  • Kişinin burun şeklinde şekilsel bir bozukluk yok ise sadece nefes alıp vermeden dolayı sıkıntı yaşanıyorsa bu estetik tedavisinin de ortalama fiyatı 1000 TL ile

2000 TL arasında değişkenlik göstermektedir.

Kişi horlamadan dolayı Burun Estetiği yaptırmak istiyor ise bunun da fiyatı ortalama 1500 TL ile 3000 TL arasında değişiklik gösterebilmektedir. Horlamadan dolayı bu estetiği yaptıran kişilerde muhtemelen ya burundaki kemik çıkıntısı ya da burundaki fazla et parçası alınarak Burun Estetiği yapılabilmektedir.

Bu estetik modeli devlet hastanelerinde de yapılmaktadır. Günümüzde birçok kişi bu operasyonu devlet hastanelerinde de başarılı şekilde uygulanabilmektedir. Hemen hemen her ilde devlet hastanelerinde yapılan Burun Estetiği horlamadan dolayı burun estetiği yaptıranlara uygun fiyat avantajı sağlamaktadır.

Günümüzde burun estetiğine sağlık açısından çok burnun şekil yapısı yani büyük burunları küçültme için yapılan estetik operasyonlarının her geçen gün artması dikkat çekmektedir. Türkiye de özellikle bazı bölgelerde kalıtsal olarak büyük buruna sahip olanlar ile yurt dışından da aynı şikayetlerden dolayı Türkiye de estetik operasyon uygulamak için Türkiyeyi seçenlerin sayısı çokça artmaktadır. Burun küçültme operasyonunda 2019 Burun Estetiği Fiyatları 3000 TL ile 6000 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Burun küçültme operasyonunda devlet hastanelerinde çok fazla bu operasyon uygulanmamaktadır. Bu operasyon türünü yaptırmak isteyen kişiler genel olarak ya özel hastanelerde ya da doktor kliniklerinde yaptırmaktadırlar.

  • Son olarak burun estetiği çeşitlerinden tamponsuz yapılan burun estetiğinde ortalama fiyat 2500 TL ile 5000 TL arasında değişkenlik gösterebilmektedir.

 

Bu fiyatlar ortalama 2019 Burun Estetiği Fiyatlarıdır. Bu fiyatlar devlet hastanelerinde biraz düşebilmekte iken özel ve tanınmış uzman ve hastanelerde de artabilmektedir.

Her ne olursa olsun Burun Estetiği direk yüz bölgesinde göze çarpan en önemli alan olan burnunuzun daha sağlıklı ve daha estetik görünmesini istiyorsanız uzmanınızı ve doktorunuzu mutlaka çok araştırmanızı öneriyoruz. Sizler için Burun Estetiğini yapan doktor ve hastaneleri araştırdık. Onlineestetik.com adresini ziyaret edip Burun Estetiği ile genel bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu